0733582709; 0723699857 clubuloamenilordecaracter@gmail.com

Pentru început de drum

23 februarie 2024

PENTRU ÎNCEPUT DE DRUM

 

     Revista ”Școala Caracterelor” – forma de existență publică lunară a Clubului Oamenilor de Caracter presupune interacțiunea simpatizanților și adepților acestei filosofii de viață cu diferitele aspecte teoretice și în special practice ale vieții de zi cu zi – acesta este scopul acestei publicații.

 

     Noi, Mentorii colectivului redacțional, ne dorim a aduce în atenția cititorilor realități, soluții și căi de acțiune conștientă și de conștiință în viața de zi cu zi. Este important pentru noi ca subiectele tratate să nu aibă doar soluții teoretice, ci mai ales practice, căci teoria e ideală, dar de prea multe ori practica ne omoară… Prin urmare, tot ce veți citi va fi trecut prin aspectul acțional și transformațional, astfel încât pragmatismul unei existențe de valoare să fie, în fapt, obiectivul esențial al acestei reviste.

 

     O ultimă observație: fiecare articol este expresia gândirii unui om, prin urmare o rugăminte: să avem răbdarea de a citi și înțelege punctele de vedere ale celor ce scriu. Fiecare dintre noi este un univers aparte, construit din credințe, virtuți, principii și valori relativ universale, dar în esență de înțeles prin prisma particularităților culturale, geografice și contextualizate personal, prin amprenta familiei de proveniență și contextul de formare psiho-socio-educațional. Așadar, răbdarea, toleranța, empatia, consecvența, profunzimea și disciplina gândirii vor determina și succesul înțelegerii celor transmise prin această publicație, unică în peisajul jurnalistic românesc.

 

     Așadar, să avem o publicație de valoare, cu contributori asemenea, căci valoarea unei mișcări derivă din valoarea celor ce o susțin, hrănesc și o determină în timp și spațiu, prin energia lor exponențială la nivel de comunitate!

 

Echipa Redacției

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Invitație la educație!

Invitație la educație!

     Clubul Oamenilor de Caracter invită toate școlile doritoare să ne fie partenere în proiectul revistei cu caracter național „Școala Caracterelor –...

Lansarea următorului număr al Revistei

Descarcă versiunea electronică

Următorul număr apare în

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)